CONTROL EXTRA DE PISTA DELS JEEA. POLLENÇA, 07.04.18

   Amb motiu de la disputa de la mitja marató de Pollença i per al darrer dissabte de les vacances escolars  se programà un control extra de pista dels Jocs Escolars d´atletisme en el que es convidaren totes les entitats de Mallorca. L´atractiu de celebrar-se en un escenari inèdit (la pista de Pollença) no fou suficient per atreure molta participació.

   Hi prengueren part uns 65 atletes entre les categories sub 8, sub 10 i sub 12. El Club Joan Capó – Felanitx hi aportà el bon grupet que podeu veure a la fotografia de la capçalera (12 participants)

La jornada no fou un model d´organització, amb deficiències subsanables (el salt de llargada en males condicions, la suspensió dels 60 m. tanques sub 12 per manca de material, …). Destaquem, positivament, la puntualitat en el començament de les proves i la curta durada de la jornada, de rècord.

CATEGORIES SUB 8 I SUB 10

El seu programa, de caire molt lúdic, incluia:

– Curses de 50 m. llisos

– Llançament de pilota

– Llançaments variats de pes redolant

– Circuit variat de 40 m.

– Curses de relleus de 30 m. tanques amb distàncies i alçades variades

– Salts laterals a un obstacle baix

I la nostra participació en aquestes categories fou la següent:

Sub 8 femení: Anae Godino (debutant)

Sub 8 masculí: Joan Barceló i Martí Sánchez

Sub 10 femení: Mariona Perelló

Sub 10 masculí: Mark Sánchez i Xavier Garcia

 

CATEGORIA SUB 12

     Atletisme més convencional per aquesta categoria. En teoria es publiquen resultats (però hem comprovat que es torben molt …)

    En aquest control, que tenia programades 5 proves, només podrem tenir classificacions de tres d´elles: els 60 m. llisos, el llançament de pilota (300) i els 500 m. llisos. Ja hem esmentat les incidències de la programada prova del 60 m. tanques i de la de salt de llargada, prova que s´hagués pogut fer en condicions acceptables si els organitzadors haguéssin tengut un poc més de ganes i d´imaginació.

Per acabar aquí tenim els nostres participants sub 12 (alevins) de la jornada: Íker Sánchez, Alejandro Lozano de Sosa, Júlia Fullana, Victòria Sánchez, Bartomeu Barceló i Francesc Bonet.

Share Now

Related Post