CONTROL DE PISTA. PALMA, 05.06.2021

ALEX J. DURÁN I JÚLIA PEÑA EN MOLT BONA FORMA

Durant el dissabte horabaixa/vespre, sessió maratoniana, llarguíssima, amb la disputa del Campionat IB de 5000 m. llisos per a diverses categories a més de moltes i variades proves de control. I gran part de la jornada es va fer sota la pluja.

Les proves de control comptaren amb la participació de dos atletes del Club Joan Capó. Els dos ho feren a proves de mig fons (600 m. ll, Júlia Peña i 800 m. llisos, Alex J. Durán).

Júlia Peña, 600 m. llisos

La prova, disputada en pluja, fou un recital de Na Júlia des del primer metre. Sortí fortíssima, molt valenta, i cap rival la va inquietar en cap moment. Victòria per ella, amb 7 segons sobre la 2ª classificada. Acabà  amb 1.39.84, que és la seva segona millor marca de sempre. Sens dubte, amb un poc més de competència, era un dia per millorar marca. Un bon test de cara al Campionat d´Espanya a l´aire lliure del proper mes.

Alex J. Durán, 800 m. llisos

Ja no plovia durant la disputa del 800, una prova que reuní un inusual nombre d´atletes (ho deim per lo elevat, 15). N´Alex sortí amb un infernal ritme que posà de tot d´una en fila a tots els participants. L´estratosfèric temps de pas dels 400 era un presagi d´una marca antològica o d´un enfonsament a la part final.  De fet sobraren uns metres, i es va veure superat per un dels rivals . La seva marca fou molt bona, però no del nivell  de la que pot aconseguir qualsevol dia d´aquests. Finalment acabà en segon lloc amb 1.58.22, millor marca personal i nou rècord del club a la distància (és el tercer que obté a 800 metres durant l any 2021!)

En el Campionat de Balears individual absolut del proper cap de setmana segur que n´Alex ens donarà més alegries.

Enhorabona als dos per la vostra dedicació i resultats!

 

 

 

Share Now

Related Post