CAP DE SETMANA ATLÈTIC, 08/09.04.17

   Moltes proves populars, especialment per a les categories majors, aquest cap de setmana; mentre l´activitat atlètica a la pista ja fa un mes i mig que està paralitzada… i a partir del 22 d´abril i durant els dos mesos següents les dates seran insuficients…

2   Els atletes del Club Joan Capó darrerament estan bastant aletargats i són pocs els que han participat a qualque activitat aquests dies.

5ª JORNADA DELS JEEA. CAPDEPERA, 08.04.17

   La convocatòria a una instal.lació poc habitual, l´envellida pista d´Es Figueral de Capdepera, va tenir poc èxit. Fou una de les jornades amb menor participació que recordam.

   Com sempre, circuits de diverses habilitats atlètiques per als d´iniciació i benjamins, i proves un poc més convencionals per als alevins  (60 m. llisos, 1000 m. llisos, 60 m. tanques, llargada i 4pilota)

   Dins la pobra participació general, cal qual.lificar de paupèrrima la del Club Joan Capó ja que només hi assistiren l´aleví Alejandro Lozano de Sosa i els benjamins Bartomeu Barceló, Paula Ortega i Victòria Sánchez.

3

TRIKIDS PORTOCOLOM 2017, 08.04.17

   Tres fèmines del nostre club prengueren part a l´exitós duatló de Portocolom,

    Maria Barceló fou la 1ª classificada a iniciació femení (4.11). A la categoria aleví femenina, 3er lloc per Regina Gómez (16.00) i 6è per Júlia Peña (17.11)

Share Now

Related Post