CAMPUS DE BÀSQUET ’05

Segons se conti o no aquella versió del Campus que se va fer ja fa una sèrie d’anys, de caire més poliesportiu, xerraríem de la 14a o 13a edició. Sigui com sigui fa ja 14 anys, 14 estius, que l’Ajuntament de Felanitx amb la col·laboració del Club Joan Capó organitza una activitat intensa de básquet per a la millora i l’entreteniment dels joves durant l’època de vacances.. Al llarg d’aquests 14 anys hem pogut contar sempre amb la inestimable ajuda desde la direcció tècnica d’un personatge tan important al básquet nacional com Josep Maria Margall. La darrera edició, per primera vegada duita a terme a Portocolom, va tenir la seva cloenda el passat dissabte 23 de juliol.

Un total de 68 alumnes indiquen la solidesa d’aquesta activitat i de la bona salud de la que disposa aquest esport, ja que no hem d’oblidar la gran quantitat d’activitats que s’oferten al mateix temps. També la bona feina de 5 monitors, ja amb molta experiencia, com són Miquel Nadal, Cèsar Sánchez, Antònia Suñer, Maria Sánchez i Dolors Peralta, fa que sigui aquesta una de les activitats amb més demanda.
Al llarg de la setmana s’ha entrenat, s’ha jugat, s’ha competit i s’ha conviscut; tot això de les 9 del matí fins les 19 de la tarda. A més, disposàvem d’una estona de platja i una de descans després de dinar, la qual han aprofitat els nins i nines per seguir jugant a básquet. A la cloenda, petites sèries d’entrenaments i competicions amb molta presència de familiars a les grades; entrega de diplomes per a tos els participants, repartiment de premis per als guanyadors de les competicions fetes al llarg de la setmana i els ja típics parlaments. En definitiva una altra edició d’aquest campus amb resultats molt positius en tots els aspectes (esportius, lúdics, socials…).

Rudy Fernandez, resident a Portocolom, feu una visita al campus
Si voleu podeu visitar les fotos a aquesta mateixa web.