CAMPIONAT IB SUB 16 – SUB 18. PALMA, 22/23.05.2021

CLUB JOAN CAPÓ: 4 CAMPIONS I 3 SUBCAMPIONS

Competició celebrada al CTEIB en tres jornades amb atletes participants de ses 4 illes.

L´atletisme del Club Joan Capó – Felanitx, que només hi participà amb 6 atletes i un total d´11 actuacions, obtingué uns resultats gairebé insuperables amb 7 medalles (totes com a 1er o 2on classificat). En cinc de les 11 proves els atletes acabaren amb les seves millors marques personals. Dos dels atletes, que únicament podien participar en dues proves individuals, foren guardonats per partida doble (El sub 16 Manuel Adrover i el sub 18 Marc Hernández). Foren memorables la doble victòria a la marxa i l´espectacular triomf de Júlia Peña als 1000 m. llisos.

CATALINA MANRESA (Sub 16)

Només participà a la prova dels 600 m. llisos, cursa amb moltíssim nivell. En els primers metres es va veure un poc tancada i això fou un inconvenient que marcà una mica el desenllanç de la prova. La seva magnífica actuació, amb una millora de la seva marca personal en dos segon i mig, no li va permetre pujar al podi per ben poc. Quedà 4ª amb la marca d´1.46.46

JÚLIA PEÑA (Sub 16)

Va ser una de les protagonistes d´una de les proves que quedarà en el record d´aquest campionat, i no per la marca obtinguda. Els 1000 m. llisos foren una cursa molt lenta, d´estratègia on la tàctica va tenir un paper rellevant. Semblava una cursa de mig fons d´un gran campionat. Ningú es volia agafar la davantera. Però a la darrera volta no quedà més remei que posar-se a córrer! La recta final entre na Júlia i l´eivissenca Sara Tur (atleta que havia batut a la felanitxera al Meeting Toni Bonet fa 2 setmanes) va ser èpica, per no oblidar en molt de temps. Creuaren la meta tan sols separades per 5 centèssimes amb victòria de Júlia amb l´anecdòtica marca de 3.22.41 (a 20 segons de la seva marca personal!)

Mitja hora més tard, i sense temps per recuperar-se, participà als 300 m. llisos. Amb una marca de 44.98 acabà 5ª

MANUEL ADROVER (Sub 16)

Realitzà molt bon campionat a la seva doble participació a proves de salt: alçada i llargada.

A alçada es quedà molt aprop de la seva millor marca. Amb 1.53 ocupà la 2ª posició.

Però va ser a llargada on millorà el seu rendiment. Va fer un concurs molt bó amb tots els salts vàlids i amb vent legal. A 4 dels intents superar els 5 metres i el bot de 5.14 (+1.9) serví perquè es proclamàs campió.

ALEJANDRO LOZANO DE SOSA (Sub 16)

Completíssima competició d´aquest sub 16 de 1er any.

El dissabte horabaixa amb el disc d´1 Kg va fer els 6 millors llançaments de sempre. Amb 19.02 obtingué el 6è lloc.

I el diumenge dematí tornà rebaixar la seva marca dels 5000 m. marxa (31.05.39) a més de quedar campió

XESCA CALDENTEY (Sub 18)

Competí dissabte horabaixa al llançament de javelina (500), prova que la diverteix però en la que el seu rendiment és discret. Amb 15,64 fou la 5ª de la categoria.

I el diumenge dematí, malgrat les seves importants dolències en els peus, es proclamà campiona dels 5000 m. marxa en una destacada actuació (32.26.66)

MARC HERNÁNDEZ (Sub 18)

Els llançaments són la seva passió, però enguany per la situació covid no hem pogut anar a entrenar a la pista de Manacor i això ha estat bastant negatiu.

Així i tot dos subcampionats no són poca cosa. Quedà 2on a javelina (700) amb 36,42 (esperavem un poc més) i quedà 2on a pes (5) amb 11.39 (marca personal, superant un dels rivals habitualment inaccessible)

 

 

 

 

Share Now

Related Post