CAMPIONAT IB DE MARXA ATLÈTICA EN RUTA. SANT ANTONI (EIVISSA), 16.01.2022

BONA MARXA PER ALS ATLETES DEL CLUB JOAN CAPÓ!

Xesca Caldentey, subcampiona absoluta

Just dues setmanes després de començar l´any i la temporada, ja es disputà el primer Campionat IB del 2022. Fou el de marxa atlètica en ruta, celebrat a l´eivissenca Sant Antoni. Conjuntament amb el Campionat es celebrà el Trofeu Tolo Torres. Per a les categories sub 12 i sub 14 es celebrà una prova de promoció, mentre  les categories majors  (a partir de sub 16) disputaren el Campionat.

Aquesta edició del Campionat era la 40ª i el Club Joan Capó, que ha participat en pràcticament totes les edicions amb molt poques excepcions, no podia mancar a la cita. En aquesta ocasió foren 5 els atletes desplaçats, que juntament amb les seves famílies també aprofitaren per fer un poc de turisme.

Excel.lents prestacions dels atletes del club en el circuit ubicat entre el Passeig de la Mar i el Passeig de ses Fonts.

En els 10 Kms de la categoria absoluta femenina la sub 18 Xesca Caldentey, logrà un gran subcampionat amb una marca de 1.03.07, un registre que superà en quasi 5 minuts el temps de la temporada passada, gràcies a la seva regularitat (tots els kms entre 6 i 7 minuts). Una dada molt significativa de com acabà,  és que el seus segons 5 Kms foren més ràpits que els primers (32.15 / 30.52).

Aina Sánchez (mare de Na Xesca), en la seva tercera època com atleta, fou la subcampiona màster amb uns esplèndits 31.41 en els 5 Kms. Cal dir que la seva preparació ha estat cosa de setmanes. Les seves ganes han fet la resta.

La participació del sub 16 Iker Sánchez fou quasi miraculosa ja que durant el mes de desembre no entrenà cap dia per problemes de salut (lesió i covid). A més a més s´havia d´enfrontar a una distància que mai havia cobert, els 5 Kms. També logrà el segon lloc, amb un meritoris 33.30

 

Completaren les nostres actuacions els dos jovenets amants de la marxa atlètica que acaben d´arribar a la categoria sub 12: Joan Barceló i Tomeu Joan Perelló. 

Amb un recorregut de 2 Kms, el més llarg que han fet mai fins ara, lograren el segon lloc amb 12.54 (Joan) i el tercer  amb 13.47 (Tomeu Joan).

En resum uns magnífics atletes en aquesta actuació fora de l´illa de Mallorca, un fet que sempre motiva.

 

 

 

Share Now

Related Post