CAMPIONAT IB DE CLUBS SUB 16 + CONTROL. PALMA, 26.06.2021

El passat dissabte, al CTEIB de Palma, es celebrà el Campionat IB de clubs de categoria sub 16. A més a més es disputaren altres proves de control.

Alex J. Durán Boeckler aprofità el control com a darrera oportunitat per veure si podia obtenir la marca mínima sub 20  (1.97) per a participar a la prova d´alçada del Campionat d´Espanya que es celebra el proper cap de setmana. No fou possible;  superà l´1.90, però a la següent alçada (1.97) va fer tres nuls. El mig fons ha ocupat la major part dels seus entrenaments aquesta temporada, però amb la curta dedicació que ha tengut cap a aquesta prova de salt,  ha obtingut uns resultats extraordinaris, amb una mitjana d´1.92 a les seves competicions (Campió absolut d´hivern amb 1.92; campió absolut d´estiu amb 1.94 i 1.90 en aquest darrer control)

Aquest cap de setmana ha estat notícia la prova d´alçada ja que en el trancurs del Campionat d´Espanya absolut (Getafe) l´atleta balear David Abrines ha establert un nou rècord autonòmic amb 2.06, que borra l´anterior de Ramón Fontanet de 2.04 que datava de l´any 1991. La marca fou obtinguda dins la prova del decatló, en la que també superà el rècord absolut de Balears que ara és de 7.283 punts (anterior, Nicholas Watson amb 6916). S´ha de dir que l´atleta illenc va tenir una competició antològica. Fou capaç de millorar les seves marques en 9 de les proves! Des d´aquí, felicitacions!

Share Now

Related Post