CAMPIONAT D´ESPANYA SUB 16 PER AUTONOMIES. CUENCA, 09/10.10.2021

Aquesta competició ha estat la primera vegada que s´ha disputat en el tram final de la temporada, és a dir després de l´estiu. Molts d´atletes podem dir que estan en pre-temporada, però altres han mostrat un altíssim nivell.

Les seleccions de Balears ocuparen els llocs 11è (la femenina) i 16è (la masculina)

Entre les dues seleccions hi havia tres components del Club Joan Capó. La  més experimentada Júlia Peña amb els “novatos” Manuel Adrover i Alejandro Lozano de Sosa.

L´elevat nivell general dels competidors, la poca experiència dels nostres atletes masculins i el moment de la temporada són factors que s´ha combinat i han sortit uns resultats esportius molt millorables.

Totes les actuacions dels nostres arribaren a la jornada de diumenge. Els millors resultats foren per Júlia, amb un 8è lloc als 1000 m. llisos (3.05.23) i el 9è amb l´equip de relleus 4 x 300 (2.54.02). Na Júlia va fer la 2ª posta.

Alejandro Lozano de Sosa participà als 5000 m. marxa, per rànking, tenia 3 atletes per darrera ell. Quan estava a aprop de completar el km. 4 fou desqual.lificat. Són coses que a vegades passen a la marxa.

Manuel Adrover participà a la prova del salt de llargada. Ell hi ha anat amb una millor marca de 5.14 i en el campionat sis atletes ha superat els 6 metres! Encara que hagués tengut el seu millor dia no podia aspirar a molt.

Si hi afegim que ses coses no sortiren bé i que només  logrà una marca de 4.80, no passà del lloc 17è

Està clar que a ells , a les seves famílies (totes presents a Cuenca) i  a la família del Joan Capó ens  hauria agradat poder comptar millors notícies, però si ells eren allà és perquè s´ho havien guanyat. Tota una experiència de cara al futur

 

Share Now

Related Post