CAMPIONAT D´ESPANYA SUB 16 DE PISTA COBERTA. MADRID, 19/20.12.20

AMB LA PARTICIPACIÓ DE JÚLIA PEÑA

Aquest campionat fou suspès en el mes de març per mor del confinament a causa del covid. Ara, (recordam que amb l´arribada del gener comença una nova temporada i molts d´atletes canvien de categoria) s´ha aprofitat un dels darrers cap de setmana de l´any per recuperar-lo i, miraculosament, s´ha pogut celebrar amb unes mesures de tot tipus molt estrictes.

Entre altres qüestions s´han endurit les condicions per participar.hi perquè hi han tengut cabuda molts menys atletes que en condicions normals. A moltes proves es celebraren finals directes (sense eliminatòries ni semifinals).

 Júlia Peña, que fa dos mesos participà al Campionat d´Espanya sub 16 que es va fer a Granollers i que la propera temporada encara serà sub 16, fou una de les 16 participants a la prova de 1000 m. llisos, de la que es celebraren 2 semifinals. L´objectiu de Na Júlia era conèixer la pista coberta d´aprop i acumular una nova experiència. Córrer en una pista coberta de 200 és molt diferent a córrer a una a l´aire lliure de 400… I aquesta inexperiència provocà la seva desqual.lificació per haver trepitjar la línia interior de la corda. Que hi farem! De tot sé n´apren! Segur que hi haurà moltes més oportunitats (De totes formes hem de dir que la marca obtinguda, sense la desqual.lificació, no hauria estat suficient per classificar-se per a la final)

PROVES D´ÀMBIT INSULAR

L´augment del nombre de contagiats de covid ha obligat a les autoritats a passar Mallorca a la fase 4. Els entrenaments del club estan patint les conseqüències perquè ara només podem entrenar en grups molt reduïts. Però, sobretot, s´ha notat amb la suspensió de moltes proves previstes per al cap de setmana 19/20 de desembre.

S´havien de celebrar un control de pista al “Prínceps d´Espanya” per a les categories sub 16 i majors (19), la 3ª prova de la Txallenge Motorisa de Cross amb una altra prova al circuit de la UIB (19), el primer cross oficial de la temporada amb proves per als sub 8, sub 10 i sub 12 (19) i per les altres categories (20)

 

 

Share Now

Related Post