CAMPIONAT D´ESPANYA SUB 14. SORIA, 01/02.06.2019

JÚLIA PEÑA I ÀLEX J. DURÁN, PROTAGONISTES

El primer cap de setmana de juny els atletes del Club Joan Capó tengueren poca activitat, només dos d´ells actuaren. Però per als dos haurà estat un cap de setmana que quedarà en el record. Per una banda la sub 14 Júlia Peña participà en el seu primer Campionat d´Espanya, i per altra el sub 18 Alex J. Durán logrà el bitllet per poder assistir a un altre Campionat estatal. Dos atletes en forma i que estan d´enhorabona.

CAMPIONAT D´ESPANYA SUB 14 INDIVIDUAL

La pista de Soria, en dues sessions de dissabte i una de diumenge, congregà 180 atletes masculins i altres tantes fèmines.

Des de fa 4 anys la RFEA convoca aquest campionat amb una fòrmula un tant especial. Per evitar la primerenca especialització dels atletes, tots els participants disputen una combinada integrada per tres proves. Hi ha 5 combinades diferents, tant per nins com per nines.

Na Júlia, per haver acreditat estar entre les 36 millors d´Espanya, participà en el triatló “B” (javelina, llargada i 1000 m. llisos), encara que sigui especialista en proves de fons i mig fons

A javelina (16ª amb 20.31) i a llargada (33ª amb 3.91, +2.1) va estar al seu nivell, però fou a la prova de 1000 m. llisos on va fer una autèntica exhibició guanyant la seva sèrie amb 3.08.00 (millor marca personal). D´haver corregut a la següent sèrie, on anaven les nines que tenien millors marques, probablement hauria rapinyat un poc més de temps al crono. Finalment, en el còmput de totes les participants dels 1000 m. llisos fou 7ª. I a la combinada “B” ocupà el lloc 15è de la general, entre 36 participants.

Sens dubte la competició ha estat una gran experiència per Na Júlia.

CAMPIONAT DE BALEARS ABSOLUT DE CLUBS I CONTROL. Palma, 01.06.19

El Joan Capó no prengué part a la competició absoluta de Clubs. A la jornada només hi participà un atleta,  Alex J. Durán Boeckler,  com a control, amb l´objectiu de lograr, a la prova de salt d´alçada, la marca mínima de participació al Campionat d´Espanya sub 18 a l´aire lliure (Castelló, 22/23 de juny). La cosa no podia anar millor: superà el llistó situat a 1.86 m. (que es la marca mínima que es demana) i guanyà la prova.

Assenyalem que aquest atleta, fins ara, tenia acreditada una marca d´1.85.

 

Share Now

Related Post