CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL PISTA D’ESTIU

Notables els 4t, 8è i 15è lloc ocupats per Cosme Vicens, Xisco Bennàssar i Polita Capó, a les proves de 400 m. tanques, 10 Qm marxa i 400 m.t. respectivament. Tot això al campionat d’Espanya de la seva categoria, el passat cap de setmana a Alcorcón.


Destaca la bona actuació dels nostres atletes a proves com les de tanques, quan tots sabem les condicions tan precàries en què entrenen sense contar encara amb la tan promesa, per part de la nostra batlesa, pista d’atletisme (…). Són en Cosme Vicens que quasi repeteix la medalla aconseguida a Valladolid fa unes setmanes i na Polita Capó que aconseguí un merescut 15è lloc.
Sorpresa a l’actuació d’en Xisco Bennàssar. Es presentava amb una de les pitjors marques dels 22 participants, però una de les seves millors actuacions rebaixant la seva millor marca en pista, més la duresa dels jutges que arribaren a desqualificar fins a 6 atletes, posà l’atleta del Joan Capó en un fantàstic 8è lloc!!!
Cal destacar que l’expedició del Joan Capó va sumar un total de 12 persones contant atletes i acompanyants. Aquests mateixos assistiran divendres dia 1 de juliol a una recepció per part de l’ajuntament (aprofitarem per demanar com està el tema de la pista).