CAMPIONAT D´ESPANYA DE MARXA EN RUTA. TORREVIEJA, 16.02.2020

AMB  XESCA CALDENTEY, ATLETA SUB 16 DEL CLUB JOAN CAPÓ

Aquest diumenge Na Xesca Caldentey (dorsal 368) ha viscut la seva gran primera experiència atlètica gràcies a la participació, com a component de la Selecció Balear, en el Campionat d´Espanya de marxa atlètica en ruta celebrat a la ciutat alacantina de Torrevieja.

Ha participat a la prova sub 16 de 5 Km. i el seu rendiment (30.31) ha estat molt semblant al que va tenir a l´autonòmic de ruta celebrat fa unes setmanes a Sant Antoni (30.26). A la classificació final individual ha ocupat el lloc 57è entre 79 participants. Per equips el combinat balear s´ha classificat en 13ª posició.

També hi ha participat una altra felanitxera, Laura Granado, durant un grapat d´anys atleta del Joan Capó i actualment amb llicència amb el C.A. Manacor. Na Laura, per ser una atleta sub 20, ha hagut de cobrir la distància de 10 Kms. La seva classificació  individual ha estat la 29ª (59.37) i el seu equip ha ocupat l´11è lloc.

La participació d´aquestes dues atletes felanitxeres a un altre  Campionat d´Espanya és una excel.lent notícia. I ben prest en tendrem més!

(Fotografies d´Aina Sánchez)

Share Now

Related Post