CAMPIONAT D´ESPANYA DE CROSS SUB 16 – SUB 18 PER AUTONOMIES. OVIEDO, 05.12.21

JÚLIA PEÑA, 21ª SUB 16

A UN ENFANGAT CIRCUIT

Júlia Peña viu les seves darreres setmanes com atleta sub 16 i aquesta ha estat la seva gran competició dins aquesta categoria. La prova s´ha celebrat al circuit ubicat al “Centro Ecuestre El Asturcón” d´Oviedo amb motiu del Campionat d´Espanya de cross sub 16 i sub 18 per autonomies.

Júlia, líder de la selecció balear, s´ha trobat amb un circuit enfangadíssim per la gran quantitat de pluja caiguda entre el dissabte i el diumenge. Els 2650 metres de la cursa segurament s´han fet llargs per la majoria de les participants degut a la qualitat de les participants i a les característiques del terreny. L´esforç que han hagut de fer avui ha estat molt gran.

La classificació de na Júlia és molt meritòria. El lloc 21è amb un temps de 9.32, supera amb més de 40 posicions a la següent atleta balear, a una prova que han corregut 102 atletes. La selecció Balear ha obtingut el lloc1 4è en la classificació d´autonomies.

Enhorabona Júlia! Esperam que els èxits lograts a la categoria sub 16 tenguin continuitat, i fins i tot millorin, a la categoria sub 18!

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Now

Related Post