Àngels Pizà, nova coordinadora esportiva de l’EBF

Notícies fresques!!
Enguany hem fet un fitxatge estrella a l’escoleta de bàsquet!
 
N’Àngels Pizà serà la coordinadora esportiva dels equips d’aquesta. Aquesta felanitxera per lo joveneta que és s’ha passejat molt.
 
Graduada en ciències de l’activitat física i l’esport per l’INEFC de Barcelona i amb un màster en Formació del professorat ha estat directora de l’escola d’estiu de Sant Joan i Portocolum durant 3 anys, a més, entrenadora d’una escoleta de bàsquet a Barcelona durant 2 anys. A la mateixa ciutat, a més va ser monitora d’activitats multi-esportives.
 
A més, n’Àngels és ben coneguda al nostre club, ja que ha estat jugadora molts anys des del 1998 passant tant per l’escoleta com per les categories federades. A més, com a jugadora ha estat 4 anys al CTEIB (Centre de tecnificació esportiu de les Illes Balears), 3 anys jugadora de Copa Catalunya amb el Joventut les Corts i amb el Grup Barna i 3 anys a la Selecció Balear de Bàsquet.
 
Actualment, a més de coordinar esportivament l’escoleta, és professora del Cicle Formatiu de Grau Superior d’animació d’activitats fisicoesportives del Lledoner i juga al nostre equip sènior femení.
 
Com podeu veure, té un currículum que la capacita per a desenvolupar aquesta tasca que des del club li encomanam, a més de ser una persona molt dinàmica, implicada i il·lusionada amb la feina que fa.
 
Endavant Àngels, que els èxits t’acompanyin i tots junts les celebrem!
Share Now

Related Post