A MENORCA, CAMPIONAT DE BALEARS DE CROSS, 11.02.2018

El circuit del camp de golf de Son Parc (Es Mercadal) acollí el Campionat autonòmic de cross en una jornada en la que el temps va fer una treva i no es semblà al dels dies anteriors,  freds, ventosos i de pluja i calabruix.

L´organitzacvió i el circuit varen ser magnífics i es pogué veure una gran jornada de cross, amb participació de totes les illes i pràcticament de tots els clubs.

La presència d´atletes del Club Joan Capó no fou gaire extensa (únicament 5 participants), però de molta qualitat. Vèrem als nostres atletes pujar al podi en tres ocasions.

La cursa masculina sub 18 – sub 20 (6500 m.) obrí la jornada. En aquesta prova pogueren veure un sensacional Alex J. Durán fent la millor carrera de la temporada, que li proporcionà el 3er lloc (22.41 a una mitjana de 3.29 el km.) quedant per davant un grupet que habitualment el superen. Aquesta gran actuació segurament serà suficient per esser seleccionat per anar al Campionat d´Espanya.

La restant participació del Joan Capó va ser a la prova infantil (sub 14) que enguany disputava, per primer cop de manera oficial, el Campionat de les IB. Competiren sobre la distància de 2500 m.

Gran nivell de les quatre nines amb una brillantíssima Júlia Peña (2ª, amb 9.33, a 9 segons de la primera i 42 d´avantatge respecte a la 3ª). Xesca Caldentey (18ª, 11.03), Maria Artigues (19ª, 11.12) i Carme Nadal (39ª, 12.11) feren possible el subcampionat balear per equips, únicament superades pel C.A. Manacor 

Share Now

Related Post