2ª JORNADA DE PISTA DELS SUB 8 i SUB 10. PALMA, 05.06.2021

Els atletes de les categories més petites (sub 8 i sub 10) foren convocats a la pista per 2ª vegada aquesta temporada. Uns 250 participants (repartits a parts iguals entre les dues categories) gaudiren de la jornada que s´estructurà en dues parts (una per cada  categoria) d´una hora de durada aproximadament. Els sub 8 començaren a les 10 i el sub 10 a les 11.45.

Atletes sub 8 del Club Joan Capó

Els atletes de cada categoria es repartiren en 4 grups i de manera rotativa passaren per totes les proves de les diferents especialitats programades per la jornada. Així que el sub 8 feren les proves dels 50 m. llisos, 500 m. marxa, llançament de pilota i salt de llargada. Semblant programació per la categoria sub 10: 50 m. llisos, 50 m. tanques, llançament de pilota, 1000 m. marxa i salt de llargada.

Per part del Club Joan Capó hi participaren 12 atletes (4 sub 8 i 8 sub 10). Es una llàstima que una bona part dels nins i nines que assisteixen regularment als entrenaments no aprofitin aquestes oportunitats! Es tracta d´una iniciació a les competicions de pista i un entrenament més amb companys diferents a una instal.lació atlètica, però…

Atletes sub 10 del Club Joan Capó

Hem de ressenyar el boníssim nivell que mostraren els nostres atletes a les distintes especialitats. Així que enhorabona als atletes presents a la jornada: Pep Toni Santandreu, Sergi Aceituno, Lluc Garriga i Júlia Guerrero (tots ells de categoria sub8); Miquel Adrover, Blanca Tomàs, Joan Barceló, Tomeu Joan Perelló, Maria Barceló G., Faustina Paweleski, Milo Casal i Julieta Paweleski (sub 10).

Vos deixam amb una mostra de les seves habilitats tècniques.

Share Now

Related Post