1er CONTROL DE PISTA DELS JOCS ESCOLARS D´ATLETISME. CAMPOS, 22.12.18

Encara que la principal activitat atlètica d´aquests mesos sigui el cross, les categories menors (sub 8, sub 10 i sub 12) han tengut el seu primer contacte amb la pista.

La jornada es celebrà el dissabte horabaixa a la reformada pista de Campos, amb molt bona assistència  ja que la participació fou d´uns 120 atletes, en representació dels Clubs Campos, Montuiri, Joan Capó de Felanitx, Claudia Troppa de Capdepera, Mallorca Nord de Muro, Manacor i Total Team, també de Manacor.

Aquestes jornades són necessàries perquè els joves atletes coneguin altres cares de l´atletisme, perquè es familiaritzen amb una instal.lació atlètica, perquè desenvolupin distintes habilitats i també són imprescindibles per poder anar a les finals comarcals i insular.

Tota la jornada, que té una durada d´hora i mitja, té un caire més lúdic que competitiu.

Els atletes sub 12 fan unes proves més properes a l´atletisme convencional. En aquesta jornada: 60 m. llisos, 500 m. llisos, 60 m. tanques, salt de llargada i llançament de pilota.

Les categories més petites (sub 8 i sub 10) fan proves que en molts de cassos són autèntics jocs (50 m. llisos, llançament de baló medicinal fent punteria, curses de 30 m. tanques amb alçades i distàncies variades i 400 m. llisos)

El Club Joan Capó va tenir una aportació de 21 atletes:

Sub 8 femení

Faustina Paweleski

Sub 8 masculí

Joan Barceló i Tomeu Joan Perelló

Sub 10 femení

Maria Barceló, Maria A. Caldentey, Ferdaus Khalil, Maria Agnès Manresa, Neus Vicens i Margalida Maimó

Sub 10 masculí

Miquel Bordoy, Santiago Daino, Francesc Peña i Martí Sánchez

Sub 12 femení

Mariona Perelló, Marina Prohens i Irene Silgado

Sub 12 masculí

Xavier Garcia, Dídac Ortiz, Bartomeu Barceló, Mohamed Khalil i Íker Sánchez

D´aquestes jornades enguany no es publicaran cap tipus de resultats (la passada temporada hi havia classificacions dels sub 12), però a la jornada de dissabte no passà gens desapercebuda la fantàstica actuació de les nostres nines a la les curses llargues (400 i 500) amb els claríssim triomfs de Faustina Paweleski (sub 8), Maria Barceló (sub 10) i Mariona Perelló (sub 12)

 

Share Now

Related Post