1ª JORNADA DE PISTA SUB 12 DELS JEEA. PALMA, 30.05.21

El plat fort del cap de setmana 29/30 de maig fou el Campionat absolut IB d´estiu de clubs celebrat el dissabte en doble jornada. La competició no comptà amb la participació del Club Joan Capó però fou un dels millors i dels més emocionats campionats que s´han vist mai. Des d´aquí volem felicitar als participants dels 8 clubs tant masculins com femenins i, en especial, al doble campió C.A. Siurell i a l´Speed Club, subcampió a les dues categories.

L´activitat realitzada en presència d´atletes nostres fou la 1ª Jornada de pista sub 12, que, 15 mesos després de la darrera vegada que ho havien pogut fer, es tornaren sentir atletes damunt una pista.

Per part del Club Joan Capó hi participaren tots els atletes amb llicència en aquesta categoria, que són molt poquets (5): Francesc Peña, Maria Barceló Bennàssar, Maria del Mar Guerrero (que debutà), Arnau Tomàs i Maria A. Caldentey (que participà a la seva primera jornada de la temporada).

La convocatòria reuní uns 170 atletes de 21 clubs de l´illa. A llarg d´una intensa hora i mitja,  posaren de manifest la preparació que fan els clubs de les distintes especialitats atlètiques. Els participants es dividiren en 5 grups que rotaren per les 5 estacions de feina: 60 m. llisos, 500 m. llisos, salt de llargada, llançament de pilota i 1000 m. marxa.

No hi ha resultats ni classificacions d´aquestes jornades, però els entrenadors prenen bona nota del treball dels seus atletes de cara a properes jornades i competicions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Now

Related Post